Різдвяна ярмарка

22 листопада – 23 грудня 2022 р.

З 22.11. (З 10.00) до 23.12. (до 20:00) місто Лейпциг перетворюється на Лейпцигер Різдвяний магазин. Традиційний захід пропонує унікальну різноманітність. Тож цього року будуть представлені стенди зі святковими товарами та кулінарними вишукуваннями всіх видів, а також чудовою різдвяною програмою.

Котеджна магія

Різдвяна ялинка та вогні. Знаходиться під традиційною ялинкою. Відчуйте чудову атмосферу лейпцизького різдвяного ярмарку, де можна відпочити в затишних будиночках та купити всілякі зимові товари.

Діти, милі діти…

Пісочний чоловік та його друзі. Цього року нова тема: «Пісочна людина». Тут діти і ті, хто в серцях залишилися дітьми – познайомляться з героями свого дитинства. Торговий майданчик, відкрито щодня.

Лейпциг читає

Казки та оповідання. Різдвяні історії для дорослих та дітей на Лейпцизькому книжковому ярмарку та у Лейпцизькій міській бібліотеці. Stage Marktplatz, ср + чт, 15–15:30

Анно Доміні

Історичний різдвяний ярмарок. Історична майстерність, ситні спеції, аромат гарячої медовухи плюс святкове сяйво факелів та музика менестрелів. Різдво як у старі добрі часи та ринок закусок.

Хор ангелів

Небесний і просвітлений ангельський хор вкаже шлях і висвітлить ніч, щоб ви не змогли пропустити різдвяний подарунок. Луг Томаса

Чарівна МЕРА

Grimmaische Straße перетворюється на один блискучий ліс, населений чарівними тваринами, що світяться. Гриммайше Штрассе

Повний вперед

Великий вокзал для Діда Мороза. Також цього року їздитиме історичний паровоз, збудований Verein Eisenbahnmuseum Bayerischer Bahnhof zu Leipzig e, який прибуде на головний вокзал. Сотні дітей чекатимуть там бородатого мужика з великим привітом.

www.dampfbahnmuseum.de

26.11 – Центральний вокзал, близько 11.00.

– Ринок, близько 12 години дня.

Час роботи Діда Мороза: (з 1.12)

кожен чт + пт, з 16:00 до 16:45, сцена Ринкова площа

Чуття ностальгії

Карусель та частування. Ви можете поринути в історичну атмосферу на знаменитій багатоповерховій каруселі, а також насолодитися солодким ароматом із прилавків із солодощами. Соляна алея.

Гарячий та ароматний

Feuerzangenbowle перед Nikolaikirchhof. На різдвяному ярмарку будуть зігрівальні щипці для пуншу та ароматні вафлі. Соціальні збори та розслаблена прогулянка. Святвечір. Nikolaikirchhof

Казковий ліс

Казки братів Грімм у натуральну величину. Колись існували світи, де найвідоміші казки були відтворені. На вас чекають захоплення та позитивні емоції, а також, у головоломці-казці можна виграти відмінні призи. Фонтан Аугустусплац перед Оперою.

Фінське село

Випробуйте скандинавські моменти. Смачні дрібниці, ситні страви та геґлі… У фінському селі є що відкрити. Не можна забувати про скандинавську майстерність. Augustusplatz, перед Гевандхаусом

Делікатеси з гір

Село Південний Тіроль. Будь то бекон і шинка, альпійський сир або справжній Wurzn – ситні тірольські страви чекають на вас у душевних хатинах. Також є глінтвейн прямо від винороба або гарний дроп від власного Винокурня. Августусплац, Паулінум.

А також запрошуємо вас на наш казковий захід для дітей. Детальна інформація за посиланням https://moct.eu/language/ru/novogodnee-predstavlenie/

Related posts