Навчання в Лейпцигу

    Іноземні студенти та студенти-біженці мають особливі труднощі в отриманні всебічного уявлення про вищу освіту в Німеччині. Здебільшого це стосується вимог до вступу, як-от: визнання результатів навчання й набуття мовних навичок, необхідних для курсу, а також фінансування курсу перед вибором навчальної програми.

Щоб надати огляд і таким чином спростити вступ, Studentenwerk Leipzig разом з Лейпцизьким університетом прикладних наук (HTWK Leipzig) та Університетом Лейпцига традиційно запрошує Вас на захід «Моє навчання в Лейпцигу: Інформаційний день для біженців та іноземних абітурієнтів». Він відбудеться 13 травня з 12 до 16 години у HTWK Leipzig, Hörsaal und Foyer, Nieper-Bau (будівля Лейпцизького університету прикладних наук) за адресою Karl-Liebknecht-Str. 134. До місця зручно дістатися 9,10 та 11 травмаями.

У коротких презентаціях університети-учасники представлять свій асортимент навчальних програм, вимоги до вступу та підготовчі пропозиції, такі як мовні курси. Studentenwerk Leipzig надає інформацію про варіанти фінансування та підтримки під час навчання. За інформаційними столами є нагода ознайомитися з усіма можливостями навчатися та поставити питання про університети. Крім того, будуть студенти, що раді поділитися враженнями про навчання в Німеччині.

На заході присутні перекладачі, що володіють різними мовами, а також у відвідувачів є можливість запросити німецькомовних знайомих для полегшення спілкування.

Більше інформації можна знайти на сторінці Facebook: Studentenwerk Leipzig.

Related posts